O podjetju

 

SITEL je vodilno slovensko proizvodno podjetje na področju napajalnih naprav in sistemov. V svoji 30 letni zgodovini smo postali sodobno in dinamično podjetje, v katerem združujemo strokovno znanje ter bogate izkušnje. 


S pomočjo lastnih raziskav in razvoja, tesnega sodelovanja z domačimi in tujimi kupci ter dobavitelji vam ponujamo široko paleto izdelkov in storitev na področju napajalnih naprav in sistemov.
Naši strokovnjaki izvajajo vse od svetovanja, inženiringa in projektive, razvoja in izvedbe rešitev, postavitve sistemov, izobraževanja, pa do servisa in vzdrževanja sistemov.


Stremimo k iskanju rešitev, ki vam zagotavljajo neprekinjeno in kakovostno napajanje z električno energijo. Poskrbimo za vse od posnetka stanja, idejne rešitve ter vse do servisa in vzdrževanja.


Naš slogan se glasi:
Vsak dan 24 brezskrbnih ur!


V zadnjih letih smo zelo dejavni tudi na področju izkoriščanja zelenih virov energije, kar bo naše vodilo tudi v prihodnje.
Še posebej smo dejavni na področju daljinskega nadzora (nadzorni sistemi) baznih postaj mobilnih operaterjev, hibridnih napajalnih sistemov (off grid) in alternativnih napajalnih sistemov.
Prav tako projektiramo, inštaliramo, vzdržujemo in daljinsko nadziramo sončne elektrarne.
 

Naša vizija je postati vodilni sistemski integrator na področju napajanja v Sloveniji, zato naša tržna usmeritev temelji na ponudbi celovitih rešitev.
 

                                 Podatki o podjetju

SITEL, napajalne naprave in sistemi d.o.o.
Savlje 89
1000 LJUBLJANA
Slovenija

ID št. za DDV: SI25588303
Matična št.: 5462614
TRR: 03102-1000000259 (SKB)
Osnovni kapital podjetja: 79.286,01 EUR 
Registracija: Okrožno sodišče v Ljubljani, št. vložka 1/11356/00

T: +386 1 580 79 50
F: +386 1 537 47 29
E:
info@sitel.si

Direktor: Janez Čeh (ceh@sitel.si)
Vodja projektive: Aleš Žužek (zuzek@sitel.si)
Vodja QA/QC: Vojko Podgoršek (
podgorsek@sitel.si)
Vodja proizvodnje: Boštjan Blatnik (
blatnik@sitel.si)
Tajništvo: Barbarela Kraševec (
krasevec@sitel.si)

 

 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.